Året drar ihop sig mot sitt slut. Löven faller, liksom mörkret och naturen gör sig klar för lite vila. Men i LannaMässen är det full aktivitet!

 • Byalagspub, 27 november 19:00-24:00
  Kom och umgås, lika enkelt som det är trevligt!
  OBS! Du måste vara medlem för att delta på pubkvällen
 • Loppis, 5 december 10:00-13:00
  Passa på att sälja av lite från gömmorna, perfekt tillfälle att köpa julklappar eller att få ihop lite extra till julkassan
  Boka bord kan du göra här, medlemmar 50:- övriga 100:-
 • Lussemarknad med julpyssel, 13 december 10:00-14:00
  Julmarknad med lokala inslag. Lussefika finns.
  Julpyssel för barnen på undervåningen, gratis för medlemmar övriga 20:-
  Boka bord eller tipsa om någon som borde delta
 • Julgransplundring, 10 januari 13:30
  Förra året var det premiär, i år hoppas vi fler tar chansen att dyka upp

Det finns dessutom privata arrangemang som är öppna för alla

Buggkurs i Mässen, 14 november 09:30 – anordnas av Caroline Kardell

Vi startar kl 9.30. Håller på till 16. Då har vi för- och eftermiddags fika. Med frukt. Blir enklare kallskuret till lunch, som ingår i priset.
Jocke Löwendahl håller i kursen och lär ut grunderna och kanske även något avancerade turer. Det är en kurs främst för nybörjare, men även för dig som vill gnugga knölarna och få en extra träning. Men framför allt basic. Du som inte dansat på länge och vill ha lite upprepning.

Vi tänkte oss att sedan träffas vi vid 19.00 och dansar loss på kvällen och bara umgås och har kul. Ni tar med det ni dricker själv på kvällen och även om ni vill äta. Det finns plats för det.

300 kr kostar kursen och man är inte anmäld fören betalning skett. Swisha 300 kr till 0703680430, meddela namn på de du betalar för. Saknar du Swish? Skicka SMS eller ring för kontoinfo eller om du undrar något.

Väl mött!

Till buggen är sista anmälningsdag 30 oktober, så lite brått med det!

 

Ett annat privat arrangemang i början av året går också i dansens tecken: Dansfest i Mässen, 9 januari som anordnas av Lena Rosby, vi återkommer med mer information kring detta längre fram. Men nu vet du vad du ska boka in i kalendern åtminstone!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar