yoga-i-lannamassen

Många har efterfrågat en fortsättning på höstens yoga och även denna termin kommer Annika och Ellenor att guida deltagarna genom yogan.

För samtliga tre klasser gäller följande:

  • Denna termin körs 15 tillfällen
  • Kostar 2100 :- för medlemmar, 2300:- för icke medlem, kan delas upp på två inbetalningar
  • Minimiantal 10 personer, max 15 personer
  • Klasserna passar alla, från nybörjare till den som yogat länge

Du kan fortfarande anmäla dig, men gör det direkt till kontakt@hidinge-lanna.se, formuläret som använts är avstängt

Onsdagar 18:45

Börjar onsdag 1 februari och fortsätter fram till maj
Lärare är Annika Månstig

Jag är utbildad till yogalärare på Livshälsa i Stockholm i en yogaform som kallas ”Astanga my spirit”
Jag har också utbildning i bl.a aktiv avspänning, dans, massage och energimedicin.
Jag har tidigare arbetat som fritidspedagog och hälsopedagog samt i äldrevården.

Jag driver företaget Medveten Andning i Örebro sedan 3 år tillbaka. Innan dess drev jag Womens Temple med utbildningar och kurser för kvinnor.

Jag har utvecklat min egen form som jag kallar ”Spirityoga”. det är en lugn och meditativ yogaform där undervisningen anpassas till deltagarna. Fokus ligger på närvaro, andning och medvetna rörelser. Även ljud, toning och mantrasång kan ingå.
Så småningom för jag in mer fysiska övningar från astanga och livskraftsyoga om deltagarna vill och kan.

Söndagar 18:30

Börjar söndag 29 januari och fortsätter fram till maj
Lärare är Ellenor Allanson, rehabyogaterapeut

Jag heter Ellenor Allanson och bor i Örebro. Kommer ursprungligen från ett litet samhälle i södra Dalarna. Börjar närma mig mitten på livet…

Gillar att röra på mig på olika sätt, men när jag kraschade in i den berömda väggen för längesen…, kunde jag knappt gå! Jag var van att vara på Friskis och i den vevan började yogan där. Jag provade och kände att här kunde jag göra det jag orkade och ändå må bättre. Det var förlösande – på fler sätt!

Yogade där i något år och fick sedan förfrågan att bli lärare där. Det blev jag i Yoga 1 och numer även i Yoga Energy. Under denna tid har jag också vidareutbildat mig privat till Viryayogalärare, 200 timmar och kurser ovanpå för att numer vara färdig Rehab Viryayogaterapeut. (Feb-16.) Ungefär att likna vid att korsa en yogalärare med en sjukgymnast! Börjar närma mig 500 timmars RYT-certifiering och många års undervisande.

Jag vill dela med mig av yogans verktyg och älskar när eleven får ett ””aha”!

Min undervisning – har jag fått höra av flera elever – genomsyras av värme och glädje, tydliga och enkla beskrivningar. Lugn! (för att eleven ska kunna hinna notera och landa och vara i yogan… för att lära och upptäcka.)

Kursen som kommer att ges på två tider i Lanna under vårens 15 gånger, blir med Viryayogan som grund, med en personlig variant. (Läs mer: www.nordiskyoga.se . Gärna under de lugnare varianterna och Rehab.)

Viryan bygger på steg för steg och att ha med alla delar i helheten. Anatomin och rörelseläran är mycket viktig! Jag ser ofta över vad gruppen kan behöva som helhet och inspireras av dem och var dag i mitt liv. Tex årstid. I kursen använder jag mig av olika fokus och teman. Till detta har vi alltid med oss andningens genomsyrande betydelse för människans liv. I ett utforskande perspektiv😊!

OBS! Anmälan garanterar inte plats! Först när anmälan besvarats vet du att du har plats och att tillräckligt många anmält sig

Vill du anmäla dig till flera kurser måste du tyvärr anmäla flera gånger

Anmälan via detta formulär Denna anmälan är stängd

Du kan fortfarande anmäla dig, men gör det direkt till kontakt@hidinge-lanna.se, formuläret som använts är avstängt

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar