Idag genomfördes den andra och sista löpningen och sammanfattningsvis måste vi kalla det succé!! Förra gången kom 50 barn som sprang runt Badgruvan och idag, på självaste Mors dag, var det hela 65 barn som trotsade värmen och sprang. Verkligen roligt att se så många, både barn och vuxna, som har trevligt tillsammans.

Ett mycket stort tack riktas till Maria och Joakim Jansson samt Anna och Andreas Bure som är de som sett till att dessa löpningar kunnat bli verklighet, utan deras insats hade vi inte haft dessa två roliga arrangemang för hela familjen! Det är dessutom väldigt många fler som ska tackas för att de ställt upp som funktionärer, faktiskt så många att det nästan blivit överskott! Det är tack vare dessa ideella insatser som vi kan ordna lokala arrangemang där du slipper åka bort för att göra saker som kan ordnas på hemmaplan.

Många har redan frågat efter en fortsättning och efter den succé dessa två löpningar varit så hoppas vi kunna erbjuda fler tillfällen framåt hösten. I vilken form och omfattning det kan ske återstår att se, för det behövs frivilliga som kan ställa upp med en timmes närvaro vid de tillfällen det blir av. Vill du hjälpa till får du gärna kontakta oss.

På Facebook finns gott om bilder både från första och andra löpningen

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar